Július 1-től új árlista lesz érvényben. Június 30-ig viszont még az emelés előtti áron tudsz júliusi időpontot foglalni!

Keresés
Close this search box.

További kezelések

Szempilla festés

A szempillafestés egy igazán gyors, tartós eljárás, mely hangsúlyossá, igézővé teszi tekintetünket. A tartós szempillafesték hatóideje 8-10 perc, mely idő alatt vendégeinknek, szigorúan csukott szemmel kell ülniük, hogy a festék ne kerülhessen a szemükbe. A festéket a hatóidő végén bő vízzel, alaposan lemossuk, a szempillafestést bórvízes borogatással és nyugtató szemcsepp használatával zárjuk. Az általunk festett szempillák, akár 3-4 héten át megtartják színüket.

Kezelés időtartama: 20 perc
Ára: 3.000Ft

Szempilla lifting

Maga a Szempilla Lifting egy tartós természetes szempilla göndörítés ami optikailag jobban kiemeli a szemünket. A tudatos arcápolást kedvelő NŐK szeretik ezt a kezelést, hiszen műszempillák használata nélkül, látványos és ívelt szempillákat kaphatunk természetesen, akár egy óra alatt.  És ez a hatás 4-6 hétig  gyönyörű tekintetet varázsol számunkra. 

A Szempilla Lifting esetében egyszeri kezelésről beszélünk, mivel a kezelés után már egyből elérjük a  göndör ívelt pillákat  és egy alkalom után kb. 4-6 hétig is megtarthatja hatását. Ha  szeretnéd megtartani a szép erősen ívelt állapotot akkor nyugodtan megismételheted akár 3-4 hetente is. Továbbá kombinálhatod szempillafestéssel ami jelentősen növeli az eredmény látványosságát.

A szempilla lifting függetlenül attól végezhető, hogy kinek milyen hosszú a pillája. A kezelés lényege, hogy a te saját pilládat emeljük, formázzuk meg, azaz adunk egy ívet, ezzel optikailag nagyobbnak tűnnek a szemeid és a pilláid is.

Neked ajánljuk ha:

gyors, tartós végeredményre vágysz
tekinteted szépségének kiemelésére természetes eljárást keresel
ha esetleg egyenes/enyhén ívelt szempillád van és emiatt lényegesen rövidebbnek tűnik a pillád
rejtett szemhéjjal rendelkezel
egészségügyi vagy egyéb okokból idegenkedsz a műszempillától

Kezelés időtartama: 60 perc
Ára: 8.000 Ft (festéssel 9.000 Ft)

Szemöldök festés

A szemöldök alapvetően meghatározza az arc karakterét. A tartós festés segít abban, hogy az arcformához leginkább illő szemöldököt formázzuk, míg ívének hibái is jól korrigálhatók a művelettel. Leginkább azoknak ajánljuk, akiknek ritkább, halványabb, ősz a szemöldök szőre, vagy nem megfelelő annak formája. Az általunk festett szemöldökök, akár 2-3 héten át megtartják színüket. A festést javasolt mindig szemöldökformázással kiegészíteni, hiszen így érhető el a szőrzet optimális fazonja, ezt a szőr sűrűségétől függően csipesszel vagy elasztikus gyantával végezzük.

Kezelés időtartama: 20 perc
Ára: 3.000 Ft (szedéssel: 3.500 Ft)

Szemöldök laminálás

A szemöldök laminálás a legújabb szemöldök formázási eljárás, mely a legvékonyabb és legrakoncátlanabb szálakkal is csodát művel. Az eredmény: dúsabb, definiáltabb és tartósabb szemöldökök, akár 8 héten át!

Kinek ajánljuk?

akik tökéletes és szimmetrikus szemöldökre vágynak
akiknek nehezen formázható a szemöldöke
akik reggel nem szeretnek sok időt tölteni készülődéssel
remek lehetőség azoknak, akik szemöldök tetoválást fontolgatnak és kipróbálnák a dúsabb, formázottabb hatást

A kezelés időtartama: 60 perc
Ára: 8.000 Ft
Festéssel: 9.000 Ft
Laminálás+szedés+festés: 10.000 Ft

Hyal pen

A kezelést egy úgynevezett Hyaluron Pen eszközzel végezzük, mely lényege az, hogy kellően nagy nyomást létrehozva a hyaluronsavat a bőrbe juttatja. Óriási előnye, hogy az eljárás teljesen fájdalommentes és a hatásmechanizmus gyors és látványos. A módszer teljesen biztonságos, hiszen a hyaluronsavat a szervezetünk is előállítja, tulajdonképpen bőrünk alapeleméről van szó. A hyaluronsavnak köszönhetjük bőrünk hidratáltságát és feszességét, azonban a kor előrehaladtával a szervezetünk által előállított mennyiség csökken, megjelennek a ráncok és megereszkedik a bőr. A Hyaluronsavas kezelés ezt a folyamatot állítja meg, illetve fordítja vissza.

A bejutatott hyaluronsav területtől és egyéntől függően változik, átlagosan 4-6hónapig tartó hatása van.

Kezelés ára: 46.000 Ft/ml
Kezelendő terület: száj, orr-ajak barázda, homlok
Kezelési idő: területtől függően körülbelül 60-90 perc