Július 1-től új árlista lesz érvényben. Június 30-ig viszont még az emelés előtti áron tudsz júliusi időpontot foglalni!

Keresés
Close this search box.

Gépi kezelések

Vio

A VIO kezelés a kozmetikában már régóta használt és jól bevált elektrokozmetikai eljárás. Az üveg illeszték nemesgázzal van feltöltve, mely a bőrhöz érintve elektromos kisüléseket képez és ózon jön létre, melynek hatására, javul a bőr lokális vérellátása, fertőtleníti a bőrt, a pórusokat összehúzza és optimalizálja a faggyútermelődést. Kiválóan alkalmas vérkeringés és anyagcsere fokozására, a tág pórusú, mitesszeres, szeborreás bőr kezelésére. Kiegészítő kezelésként választható!

Kontraindikáció: nincsen
Kiegészítve a kezeléshez: 5 perc
Ára: + 2000Ft

Ultrahang

Az ultrahang kezelés a kozmetikában, ma a legkedveltebb hatóanyag bevitel és kezelés típus azokból amit egy kozmetika nyújt. Az ultrahangos kezelés hatására a bőr anyagcsere folyamatai fokozódnak így az oxigén ellátás is növekszik. A kötőszövetekre és a rostokra is pozitív hatást fejt ki így lesz összességében feszesebb és rugalmasabb bőröd. Az ultrahangos hatóanyag bevitel 1 és 3 cm mélyen tudnak a hatóanyagok a bőrbe hatolni. A rezgés hatására nő az anyagcsere és a méreganyagok kiválasztása. A sejtek oxigénellátása növekszik, ami hatással lesz bőröd rugalmasságának és feszességének megőrzésében. Magában és kiegészítő kezelésként is választható.

Kontraindikációk: 

Bőrgyógyászati probléma, lázas állapot vagy herpeszes esetén.
Kismamák szoptatási ideje alatt és várandóság alatt.
Epilepszia, autoimmun betegség.
Daganatos betegség esetén.
Szívprobléma, pacemakerrel rendelkezők esetén.
Vírusos vagy bakteriális fertőzés esetén.
Bőrfelületi sérülés esetén.

Kiegészítve a kezeléshez: 10perc
Ára: 5.000Ft
Magában a kezelés: 20 perc
Ára: 8.000Ft

Hydra beauty

Az Hydra Beauty professzionális bőrápoló rendszer egy teljeskörű tisztító, arcfiatalító megoldás, amellyel már az első kezelésnél látványos eredményeket biztosíthatunk vendégeink számára.Jelenleg az egyik legkorszerűbb non-invazív bőrfelszínt megújító orvos esztétikai technológia. Az eljárás egyesíti magában a hidrodermabráziót, a kíméletes kémiai savas hámlasztást, a vákummal végzett nyirokmasszázst, a pórusok tisztulását, a gyulladás csökkentését és a folyadékpótlás folyamatait, melynek köszönhetően csökken a ráncok mélysége is.

A Hydra Beauty kezelés az egyedülálló Vortex technológiát alkalmazza. Egy speciális TIP kezelőfej segítségével spirál alakban juttat egyedi összetételű tisztító és hidratáló folyadékokat a bőrre, hogy feloldja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket és a faggyúfelesleget.

Ezzel a fájdalommentes peeling eljárással is biztosítható, hogy a sejtek megújuljanak, felgyorsuljon a hámsejtek újratermelődése, és a hatóanyagok is könnyebben bejutnak a bőr mélyebb rétegébe. A hámsejtek eltávolításával a fiatal bőrsejtek lényegesen gyorsabban jutnak a felszínre.

A hidrodermabrázió a többi  peeling módszerrel ellentétben kifejezetten kellemes érzés és hatása azonnali és látványos. Természetes módon stimulálja a kezelt felületen a biokémiai és fiziológiai folyamatokat.

A kezelés időtartama: 60-90 perc

Ára: 10.000Ft- 35.000Ft

Hydra beauty tini: 26.000
Hydra beauty: 29.900
Hydra beauty anti-agingel: 35.000
Hydra beauty mikrodermabrázio: 10.000
Hamupipőke kezelés (express): 16.000

V-roll

A készülék a professzionális kozmetikákban alkalmazott Y-lifting kezelőfejekből továbbfejlesztett Lift-Roll technológiát tartalmazza. Ez a kis görgőkkel ellátott kezelőfej fokozza a bőr rugalmasságát, lifting-hatású, továbbá az általa kibocsátott középfrekvenciás áram ellazítja, relaxálja az izmokat, elősegíti a bőrt és az idegeket tápláló mikrocirkulációt, és fokozza a salakanyagok kiürülését is.

Kellemes, masszázsszerű kezelésérzetet nyújt, amelyet imádni fog!

Kezelés időtartama: 15 perc
Ára: +5000Ft

Hyal pen

A kezelést egy úgynevezett Hyaluron Pen eszközzel végezzük, mely lényege az, hogy kellően nagy nyomást létrehozva a hyaluronsavat a bőrbe juttatja. Óriási előnye, hogy az eljárás teljesen fájdalommentes és a hatásmechanizmus gyors és látványos. A módszer teljesen biztonságos, hiszen a hyaluronsavat a szervezetünk is előállítja, tulajdonképpen bőrünk alapeleméről van szó. A hyaluronsavnak köszönhetjük bőrünk hidratáltságát és feszességét, azonban a kor előrehaladtával a szervezetünk által előállított mennyiség csökken, megjelennek a ráncok és megereszkedik a bőr. A Hyaluronsavas kezelés ezt a folyamatot állítja meg, illetve fordítja vissza.

A bejutatott hyaluronsav területtől és egyéntől függően változik, átlagosan 4-6hónapig tartó hatása van.

Kezelés ára: 46.000 Ft/ml
Kezelendő terület: száj, orr-ajak barázda, homlok
Kezelési idő: területtől függően körülbelül 30-60 perc