Július 1-től új árlista lesz érvényben. Június 30-ig viszont még az emelés előtti áron tudsz júliusi időpontot foglalni!

Keresés
Close this search box.

Hyaluron Pen kezelés

A hyaluron pen ajakfeltöltésre és ráncok halványítására fejlesztett eszköz mellyel tűszúrás nélkül, sűrített levegővel hyaluronsavat juttatjuk a bőrbe. A kezelés teljesen biztonságos és azonnal látható eredményt nyújt.

Szalon címe:

2600 Vác, Piac utca 3.

Az eddig leghatékonyabb kezelés ajakfeltöltésre valamint a homlok és nevetőráncok halványítására

A hyaluronsav bőrünk egyik építő eleme, amely bőrünk hidratáltságáért és  arcunk feszes kontúrjáért felelős. A kor előrehaladtával szervezetünk hyaluronsav tartalma csökken.

A Hyaluron Pen egy olyan eszköz amellyel elég nyomást tudunk előállítani, ahhoz, hogy Hyaluronsavat juttassunk a bőrbe.

A kezelés teljesen biztonságos, hiszen a testben található hyarulonsav és a befecskendezett szinte teljesen megegyeznek. A különbség csak annyi, hogy a befecskendezett hyarulonsav keresztkötött, amely a molekulák közötti nagyobb kapcsolatot tesz lehetővé, így az enzimek okozta leépülés nem 4-5 nap, mint normál esetben a szervezetben, hanem 4-6 hónap.

A hyaluron pen kezelésc előnyei

Zsófia Molnár
Zsófia Molnár
2024-01-24
Elsőként próbáltam ki a szempilla liftinget, de biztosan nem utoljára. Helga szuper profi, nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.
Szilvia Fanta
Szilvia Fanta
2023-12-27
Helga rendkívül kedves, és fiatal kora ellenére, magas szakmai hozzáértéssel rendelkező hölgy, aki a legapróbb részletekre is odafigyel. A szalon gyönyörű, látszik rajta, hogy szeretettel, szívvel lélekkel valósította meg álmait. Minden percét élveztem az ottlétnek, valós relaxáció volt. Biztos a vendége maradok, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Olivér Pitz
Olivér Pitz
2023-07-13
Kellemes társaságban egy nagyon nyugtató és fájdalommentes kezelésben vehettem részt.
Noémi Sándor
Noémi Sándor
2023-07-13
Csodaszép hely és Helga rendkívül alapos és hozzáértö kozmetikus! Csak ajánlani tudom! ☺️
Dávid Göbölös
Dávid Göbölös
2023-07-13
Igényes környezet, jó hangulat, precíz munka

Kisimult ráncok, lágyabb vonások, dúsabb ajkak tűszúrás nélkül

A kezelés fájdalommentes és látványos, csak minimális kellemetlenséggel jár. A kezelésekhez nagy koncentrációjú keresztkötött steril hyaluronsavat használunk!
A beavatkozás után akár már 1 napon belül nem látható külsérelmi nyom, viszont az eredmény azonnali. 

Neked ajánlott,

A kezelés menete

A kezelés időtartama: 60-90 perc/területtől függően

Konzultáció:

Ez az alkalom nagyjából egy 15 percet vesz igénybe, amikor átbeszéljük az elképzelést, megnézem a töltendő területet. Átbeszéljük a kezelés menetét, és minden kérdésedet felteheted.

Töltés:

Ez egy másik napon történik. Maga a kezelendő területtől függ az idő de maximum 1 órát vesz igénybe. Elején egy lidokainos érzéstelenítés van (hogy biztosan a legfájdalom mentesebben tudjuk végezni) majd a hyaluron betöltése (kizárólag tű nélkül!) történik.

Korrekció:

A töltés után 2 héttel történik, itt megvizsgálom a kezelt területet. Ha valamilyen eltérés adódik, korrigáljuk. Innentől végleges az eredmény!

Gyakori kérdések

A Hyaluron Pen egy olyan eszköz amellyel elég nyomást tudunk előállítani, ahhoz , hogy Hyaluron savat juttassunk az emberi bőrbe.

Ez az eddigi leghatékonyabb kezelés az ajakfeltöltés területén valamint a homlok és nevető ráncok halványítására. Emelett teljesen biztonságos is, hiszen a testben található hyarulonsav és a befecskendezett szinte teljesen megegyeznek. A különbség csak annyi, hogy a befecskendezett hyarulonsav keresztkötött, amely a molekulák közötti nagyobb kapcsolatot tesz lehetővé, így az enzimek okozta leépülés nem 4-5 nap, mint normál esetben a szervezetben, hanem 4-6 hónap.

Ennek az eszköznek a segítségével a bejuttatott hyaluronsav több vizet köt meg a bőrben, amely elengedhetetlen ha öregedésgátlásról vagy a bőr szépségéről van szó.

Magát az eljárást illetően nincs, mivel teljes mértékben nem-invazív, és az Interneten elterjedt oly sok videó ellenére, a Pen nem juttat hyaluronsav keveréket a hipodermisbe ahonnan aztán szétterjedne. Az eljárás ennél sokkal felületibb, ezért sokkal kisebb kockázattal jár, ami az egészség-károsodást illeti.

Az egyik oka annak, hogy az eljárás egyszerű, és a bőrbe juttatott anyag biztonságos, az hogy a bőr pontosan ugyanezt a savat termeli, amely valójában két cukorból áll: Glucuronic sav és N-acetylglucosamine. Nincs szükség ijedelemre a kémiai nevek hallatán, a lényeg egyszerű: mivel az emberi test pontosan ugyanezt a kémiai anyagot állítja elő, ezért kizárt hogy bárki allergiás reakciót produkálna, vagy bármiféle komplikáció lépne fel a hatóanyag miatt. Az anyagot egy baktérium segítségével állítják elő (Staphylococcus aureus), amely miatt elég egyszerű a gyártása. Nyilván meg kell értenünk miért létezik a hialuronsav az emberi testben (izületek, szemgolyó, bőr). Maga az emberi test által előállított hialuronsav az Epidermisben és Dermis rétegekben van jelen, és egyik fő funkciója az, hogy a vizet a szöveten belül tartsa. Egyszerűen tehát: minél több hialuronsav van az Epidermis és főleg a Dermis rétegekben, annál több vizet tárol a bőr, így annál fiatalabbnak tűnik.

Természetesen nem kellemes kezelésről beszélünk, minimális fájdalom észlelhető, de kevésbe fáj mint egy tűs hyaluronsav bevitele.

Természetesen minél kevesebb a meglévő ránc az arcon, annál kevesebb. Ezért már akkor érdemes elkezdeni, mielőtt megtörne a bőr és a felszín alatt átrendeződnének a kollagén rostok.

-bármilyen sérülés az adott területen(Pikkelysömör, ekcéma, bőrgyulladás, leégett bőr,rosacea)
-nagyon elvékonyodott bőrre
-allergiás reakció esetén
-lidocain érzékenység
-herpesz hajlam esetén (ezt herpesz gyógyszer szedése ellenében tudjuk alkalmazni)
-súlyos cukorbetegség esetén
-magas fokú vérzékenység
-terhesség,szoptatás
-fertőző betegség esetén, HIV pozitiv, Hepatitis betegség
-Autoimmun betegség esetén (kezeletlen)
-szívbetegség
-epilepszia, pszichés betegség esetén

Árlista

  • Hyal Pen kezelés 46.000 Ft/ml

    Kezelés időtartama: 60-90 perc területtől függően

Rudnyánszky Helga

Kozmetikus, az Éclat Boutique megálmodója

Elakadtál a problémáid felismerésében? Nem használ az otthoni bőrápolási protokollod? Megelőznéd a későbbiekben kialakuló ráncokat, vagy éppen a meglévő ráncok ellen keresel megoldást?

Vendégeimnek személyre szabott kezelést ajánlok, és az otthoni bőrápolási rutinjukat is a lehető legtökéletesebbre fejlesztjük.

Szeretem, hogy nyugodt körülmények között tudunk konzultálni, egy finom kávé vagy egy forró tea mellett. 

Számomra elengedhetetlen, hogy az első alkalommal átbeszéljük az elképzeléseket, folyamatokat. A kezelésekbe mindenképp csempészek egy kis relaxációt, mert a rohanó hétköznapokban szüksége van mindenkinek egy kis kikapcsolódásra.

Kérdésed van? Írj nekem üzenetet!

Bejelentkezés

Rudnyánszky Helga

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 8:00-20:00
Szombat: 8:00-14:00
Vasárnap: Zárva

Szalon

2600 Vác, Piac utca 3.